Praktijk

Naast theorie moet je uiteraard de praktijk onder de knie krijgen. Dit betekent dat we samen de weg op gaan om te oefenen. We doen dat in praktijklessen, die 60 minuten duren. Een rijles kost 57,75 euro. Daarnaast gebruiken we de tijd zo effectief mogelijk. Dit betekent dat er geen tijd wordt verspilt met het thuisbrengen of ophalen van andere kandidaten. Kortom jouw lesuur wordt 100% voor jou benut. Bij autorijvaardigheid kun je kiezen of je wilt lessen in een automatische- (elektrische) of in een handgeschakelde auto. Wanneer er sprake is van een mobiliteitsbeperking zijn er diverse autoaanpassingen mogelijk.  We houden je vorderingen nauwkeurig bij en werken toe naar je examen! Daarnaast zijn onze auto’s altijd rookvrij.

ELEKTRISCH RIJDEN

Heeft het je voorkeur je rijbewijs te halen in een elektrische auto? Autorijvaardigheid biedt rijlessen aan in zowel handgeschakelde- en elektrische auto’s. Onze elektrische auto is altijd een automaat en dit type auto wordt steeds populairder. Een bijkomend voordeel van elektrisch rijden is dat je tijdens de rijles minder handelingen hoeft te doen en dus meer aandacht hebt voor het verkeer. Er is geen prijsverschil tussen elektrisch of handgeschakelde rijlessen.

2ToDrive

Examen doen op je 17e? Met ons programma 2TODRIVE kun je starten met lessen vanaf je 16,5e jaar! Voor de fanatiekelingen die niet willen wachten!

Extra aandacht

We bieden extra aandacht voor mensen met een (angst)stoornis, een autismegerelateerde stoornis, ADHD, faal-, brug- of tunnelangst, diabetes, lichamelijke beperking, etc.

Opfriscursus

Is het tijd voor een opfriscursus? Je bent nooit te oud om te leren. Ook als het al even geleden is dat je hebt gereden. Wij krijgen u wel weer achter het stuur!

Schijf je direct in voor een gratis proefles!

Bij Autorijvaardigheid kun je gebruik maken van een gratis intake. Zo kunnen we eerst eens kennismaken. Daarnaast kunnen we samen met jou kijken naar de juiste aanpak. Interesse? Vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!