Over ons

Over ons, we zijn niet zomaar een rijschool. Bij ons gaat het niet alleen om het halen van je rijbewijs, de weg ernaar toe is minstens zo belangrijk.

Marc en Henk verzorgen jouw rijlessen. Waar Henk 10 jaar geleden startte met Autorijvaardigheid, is Marc sinds 2022 actief als rij-instructeur. De vaderzoon-relatie zorgt voor empathie, motivatie en goede (rij)prestaties. We voelen elkaar feilloos aan en kunnen veel kennis en ervaring uitwisselen.

We passen ons aan, aan jouw tempo en we hebben alle rust en aandacht voor jou. Ook als het allemaal niet in één keer lukt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we op jouw tempo richting je rijbewijs sturen. Voor sommigen is het niet vanzelfsprekend om het rijbewijs te halen. Maar wij hebben goed nieuws; uiteindelijk mogen we vrijwel elke kandidaat feliciteren met zijn rijbewijs!

Iedere kandidaat is uniek, daarom rij je bij ons nooit met medeleerlingen. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in extra begeleiding voor mensen met ADHD, een angststoornis, autisme (en gerelateerde stoornissen), PDD.NOS, diabetes, brug- & tunnelangst, faalangst of een lichamelijke beperking.