Praktijk voor mindervaliden

Voor mensen met een lichamelijke beperking zijn in onze elektrische lesauto’s diverse aanpassingen te realiseren. Denk daarbij aan de mogelijkheid voor rem- en gasbediening aan het stuur, het aanpassen van het gas- en/of rempedaal en het aanpassen van de richtingaanwijzers. Alvorens we starten met rijlessen kijken we samen met jou welke aanpassingen er nodig zijn om je (aangepaste) rijbewijs te behalen. Er is geen prijsverschil tussen de elektrische, handgeschakelde of mindervalide doelgroep. Bij ons krijgt de kandidaat optimale les besteding. Zo rijdt kandidaat alleen en met een vaste rij instructeur. Dit zorgt ervoor dat er geen tijd wordt verspilt met het thuisbrengen of ophalen van andere kandidaten. Dat is hoe Autorijvaardigheid werkt!

 

2ToDrive

Examen doen op je 17e? Met ons programma 2TODRIVE kun je starten met lessen vanaf je 16,5e jaar! Voor de fanatiekelingen die niet willen wachten!

Extra aandacht

We bieden extra aandacht zonder extra kosten voor mensen met een (angst)stoornis, een autismegerelateerde stoornis, ADHD, faal-, brug- of tunnelangst, diabetes, lichamelijke beperking, etc.

Opfriscursus

Is het tijd voor een opfriscursus? Je bent nooit te oud om te leren. Ook als het al even geleden is dat je hebt gereden. Wij krijgen u wel weer achter het stuur!

Schijf je direct in voor een gratis proefles!

Bij Autorijvaardigheid kun je gebruik maken van een intake. Zo kunnen we eerst eens kennismaken. Daarnaast kunnen we samen met jou kijken naar de juiste aanpak. Interesse? Vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!