ALLE RUST EN AANDACHT VOOR JOUW (AANGEPASTE) RIJLESSEN

 

WIJ GELOVEN IN JOU

1
1

NIET ZOMAAR EEN RIJSCHOOL

Dat klopt, we zijn niet zomaar een rijschool. Bij ons gaat het niet alleen om het halen van je rijbewijs, de weg ernaar toe is minstens zo belangrijk. Daarom gaan we op jouw tempo richting je rijbewijs.

Ik ben Henk Corbijn en ik zal jouw rijlessen verzorgen. Ik pas me aan op jouw tempo en heb alle rust en aandacht voor jou. Ook als het allemaal niet in één keer lukt. Ik vind het namelijk belangrijk dat we op jouw tempo richting je rijbewijs sturen. Voor sommigen is het niet vanzelfsprekend om het rijbewijs te halen. Maar ik heb goed nieuws; uiteindelijk mag ik vrijwel elke kandidaat feliciteren met zijn rijbewijs!Iedere kandidaat is uniek, daarom rij je bij ons nooit met medeleerlingen. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in extra begeleiding voor mensen met ADHD, een angststoornis, autisme (en gerelateerde stoornissen), PDD.NOS, diabetes, brug- & tunnelangst en faalangst.

Henk Korbijn ot jouw tempo richting je rijbewijs

“Ondanks mijn faalangst wist Henk me succesvol naar mijn rijbewijs te begeleiden. Door zijn oneindige geduld kreeg hij me uiteindelijk zo ver om mijn angst te overwinnen.“

CarlosCarlos vertelt.

Schrijf je direct in voor een intake!

Bij Autrijvaardigheid kun je gebruik maken van een intake. Zo kunnen we eerst eens kennismaken. Daarnaast kunnen we na een intake beter inschatten hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Interesse? Vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!